Pups

Samojedenkennel Lusjkaya

Pups van Samojedenkennel Lusjkaya

Kerstnest 2017 - Voor al onze pups hebben wij een gouden mandje gevonden!

Samojedenkennel Lusjkaya fokt al sinds 1981 Samojeden. Samojedenkennel Lusjkaya is aangesloten bij de Nederlandse Samojeden Club. De nesten worden gefokt volgens de reglementen van de Raad van Beheer en de Nederlandse Samojeden Club.

Er komt heel wat kijken bij het fokken van een nestje Samojeden. Bij Samojedenkennel Lusjkaya worden vader en moeder zorgvuldig uitgekozen. Gezondheid, karakter en werkeigenschappen zijn daarbij voor ons de belangrijkste criteria. Moeder krijgt alle zorg die ze nodig heeft, zodat ze in een uitstekende conditie is om haar kinderen groot te brengen. De pups worden de woonkamer geboren en vanaf het eerste moment goed in de gaten gehouden.

Natuurlijk besteden we veel aandacht aan socialisatie, want juist tijdens die eerste maanden van zijn leven leert een pup het makkelijkst en is het belangrijk dat hij zoveel mogelijk indrukken opdoet. Als de pups na acht weken naar hun nieuwe mensen gaan, zijn ze opgegroeid tot vrolijke, vrije hondjes, die met een nieuwsgierige, open blik klaar staan om aan een actief hondenleven te beginnen.

Ben je geïnteresseerd in een pup, mail of bel ons gerust. Wellicht kunnen we je op onze wachtlijsten plaatsen. We kiezen met zorg de nieuwe mensen voor onze pups om vervolgens de beste match tussen pups en gezinnen te maken.

Contactgegevens

Alie Bartol-Takens

Roden

lusjkaya@gmail.com

050-5018030

 

Dorien Damstra

Putten

dorien@lusjkaya.nl

06-44655055

Facebookprofielpagina